Over AmsterdamWonen

AmsterdamWonen is een gratis platform voor vraag en aanbod van huurwoningen in de regio Amsterdam, zonder inschrijfkosten en zonder bemiddelingskosten. AmsterdamWonenWonen fungeert als elektronisch prikbord om verhuurders en woningzoekers bij elkaar te brengen. Bezoekers van de website kunnen eenvoudig zoeken in het aanbod van makelaars, particuliere verhuurders, beheerders, etc. en daarna direct contact met hen opnemen.

AmsterdamWonen is zelf geen makelaar. Voor meer informatie over de aangeboden huurwoningen op onze website dien je contact op te nemen met de verhuurder. Bij iedere woningpresentatie staat vermeld wie de verhurende makelaar is. Is woning particulier aangeboden, dan kunt u vanwege privacy alleen een e-mail sturen via het contactformulier. Uw bericht komt direct bij de verhuurder terecht.

Bent u verhuurder of makelaar?
U kunt uw woning snel en kosteloos aanmelden via het aanmeldformulier. Via het krachtige dashboard heeft u altijd toegang tot uw eigen woningen. U kunt eenvoudig gegevens wijzigen en nieuwe woningen online plaatsen of juist van de markt halen.

Wilt u adverteren?
AmsterdamWonen is volledig onafhankelijk en woningadvertenties zijn gratis. Het verdienmodel van AmsterdamWonen is gebaseerd op reclameopbrengsten. Wilt u ook adverteren op AmsterdamWonen.net, neem dan contact op via info@amsterdamwonen.net.

 

AmsterdamWonen is een zustersite van HaarlemWonen